top of page

Värvid-värvid-värvid ja valgus ka :)


Täna öösel ma ei maga! Taevas käib pidu ja pillerkaar ja tõeliselt raske on nii erilise peo ajal magama jääda. Tähed siravad ja virmalised tantsivad. Olen Teiega aus, need on minu elu esimesed virmalised. Seisin, vaatasin ja hing viskas sees suurest rõõmust hundirattaid... Vahepeal tegin mõned pildid ja jälle seisin... poolteist tundi jutti. Oleks vist kauemgi seal sedasi seisnud aga külm puges sõrmede kaudu põue ja muutus lõpuks väljakannatamatuks. Tuli kiirustada koju teda naha vahelt välja kupatama.

Nüüd soojas toas, aurav teetass käes, vaatan kord arvutiekraanile, kord aknast välja, et kas see taevaime ikka veel seal lehvib... Uskumatu, aga seda ta teeb, nagu ei kunagi varem :)


Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page