top of page

Oma kodu on Sinu parim fotostuudio...


Kui kohtun uute inimestega on nad sageli üllatunud, kui kuulevad, et ma teen fotosid inimeste endi kodudes. Enamasti leitakse, et nende kodu pole piisavalt esinduslik fotode taustana. Tegelikkuses on peaaegu igas kodus võimalik luua lihtsalt ja kiirelt hubast nurgakest, ning mängida just sellele kohale iseloomuliku valgusega. Kodune taust, mis fotole jääb on enamasti minimaalne ja hoolikalt läbi mõeldud andes fotole iseloomu. Kõik kodud on ju loodud ja sisustatud armastusega- nii lihtsad kui ka suurejoonelised.

Turvaline keskkond laseb tunda end vaba ja lõõgastununa, ning peagi ununeb, et keegi Sind pildistab, poosid tulevad loomulikud ja emotsioon ehe. Pildistatava emotsioon jääb fotodelt peegelduma ja mõjutab tugevalt lõpptulemust.

Üks erilisemaid emotsioonipüüdmisi on beebiootel noorest naisest. Käisin tema imelist ootust ja toredat pere jäädvustamas varakevadel, mil maa oli veel talvest hall ja porilombid laiutasid teedel. Nähes tema magamistoas pirakat peeglit pakkusin talle võimalust ühte uut ideed proovida ja sellest saigi alguse kaunis ja eriline foto.

Imearmas printsess sündis otse suve alguse päikesepaistesse.

Päeval, mil pisikest printsessi külastasin käis päike juba kõrges kaares, rohukõrte vahelt piilusid karikakrad ja punased ristikunutid. Päike oli meie vastu armuline ja paistis kindlalt taevas, et saaks jäädvustada kevadel tehtud foto unistuse poole. Tunnike tööd kaameraga ja kolm tundi arvutis .... paparapam-papaa... ja selline see vahva pilt pisikese printsessi ja tema imelise ema rõõmuks valmis saigi :)

unistus1.jpg

Stuudios on 100% kontrollitav valgus, mida kombineerides joonistatakse pildistatavale valguse ja varjudega see, mida soovitakse esile tuua. Ka mina joonistan vahel natuke valgust fotole juurde, kuid enamasti hoopis püüan saadaolevat valgust. Minu lemmikuks valguste maailmas on alati loomulik päevavalgus. See loob pehmeid toone ja kauneid varju-valguse mänge. Minu meelest on põnev paigutada inimene valguse sisse ja püüda neid erilisi hetki, sest loomulik valgus oma nüansirohkuses on kordumatu. Kõik siseruumides tehtud fotod, minu portfoolios on jäädvustatud inimeste endi kodudes, või mõnes neile erilises kohas kasutates loomulikku valgust, vahel harva olen lisanud ka välklambi täitevalgusena.

Siin on vaatamiseks väike valik parimates "Perestuudiotes" tehtud fotosid.

Imelised beebid...

Need vahvad väikelapsed...
Imearmas Liisi
IMG_0299.JPG

Kohtumiseni Sinu parimas fotostuudios! :)

Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

KONTAKT

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Sinu kiri on saadetud!

bottom of page